Pääsivu - Yleistä - Las Palmas - Playa del Ingles - Puerto Rico Puerto de Mogan    
         
Inglesin meri näkymää

Playa del Ingles

Playa del Ingles (Englantilaisranta) sijaitsee Gran Canarian eteläosassa noin 55 kilometriä Las Palmasista. Play del Inglesin väkiluku on noin 18 000, mutta todellisuudessa ihmisiä on huomattavasti enemmän, sillä suurin osa on paikalla vain väliaikaisesti. Playa del Ingles ei ole paras mahdollinen kulttuuri kohde, sillä se on rakennettu täysin turistien tarpeisiin. Se on kuitenkin moderni lomakeskus jossa hiekkarannat ovat suuria, palvelutarjonta runsasta ja sää miellyttävän aurinkoinen läpivuoden.

Playa del Inglesiin lähdetään useimmiten palvomaan aurinkoa ja huvittelemaan, mihin se tarjoaakin loistavat puitteet. Hiekkarantojen pituus on noin 6 kilometriä, joten jokaisen rantapyyhkeelle löytyy varmasti tilaa. Rohkeimmille matkailijoille alueelta löytyy myöskin nudistiranta. Yöelämä on erittäin vilkasta ja yökerhoja sekä discoja on lukemattomia. Paljon on myös Englantilaisia, Saksalaisia sekä Scandinaavisia ravintoloita ja baareja. Discojen sisäänpääsymaksuun sisältyy usein ilmainen juoma ja juhlinta jatkuu aina aamuun asti.

Playa del Inglesissä

Shoppailumahdollisuudet ovat hyvät ja alueelta löytyy suuria ostoskeskuksia, joista suosituimpia ovat Yumbo Centre ja Kasbah. Melko paljon on lisäksi matkamuistomyymälöitä ja kosmetiikka liikkeitä. Ostoksia tehdessä kannattaa olla tarkkana, sillä liikkellä on myös ns. piraattituotteita. Playa del Inglesistä pääsee helposti tutustumaan saaren muihin osiin. Autovuokraamojen lisäksi linja-autoja kulkee usein ja liput ovat edullisia.

Playa del Inglesin rannalla

Copyright © 2014 grancanaria.suomalaisille.com | Yhteydenotot s