Pääsivu - Yleistä - Las Palmas - Playa del Ingles - Puerto Rico Puerto de Mogan    
         
Puerto de Moganin satamaa

Puerto de Mogan

Kanarian Venetsiaksi kutsuttu idyllinen Puerto de Mogan sijaitsee saaren lounaisosassa noin 30 kilometriä Playa del Inglesistä. Perinteiseen kanarialaiseen tyyliin rakennettu Puerto de Mogan on saaren rauhallisimpia alueita. Valkoiseksi kalkitut talot, kapeat kujat ja kanavat luovat oman viehättävän tunnelmansa. Puerto de Moganin asukasluku on noin 1300 ja kylästä löytyy yli 200-paikkainen huvipursisatama.

Puerto de Moganin kadullaPuerto de Moganissa on pienehköstä koostaan huolimatta kaikki tarvittavat peruspalvelut. Alueelta löytyy niin ostoskeskus kuin ravintoloita ja kauppojakin. Satama-alue on pyhitetty jalankuljoille ja autoilu ei ole siellä sallittua mikä lisää rauhallista tunnelmaa. Rantakadulta löytyy lukuisia kahviloita, kauppoja sekä ruokapaikkoja. Perjantaisin järjestetään suositut markkinat joihin ihmiset tulevat paikalle saaren muistakin osista.

 Kylän pieni eteläinen hiekkaranta on aallonmurtajalla suojattu. Alue lukeutuu Puerto Ricon tavoin saaren aurinkovarmimpiin paikkoihin. Rannalta voi vuokrata veneitä, harrastaa riippuliitoa tai osallistua kalastusretkille. Alue on sukeltajien suosiossa ja tarjolla on myös kursseja. Satamasta lähtee sukellusvene johon mahtuu noin 30 matkustajaa, joten vedenalaisen elämän ihailu onnistuu myöskin niiltä jotka eivät laitesukelluksesta innostu.

Arkkitehtuuria

Copyright © 2014 grancanaria.suomalaisille.com | Yhteydenotot s