Pääsivu - Yleistä - Las Palmas - Playa del Ingles - Puerto Rico Puerto de Mogan    
         
Puerto Rico on rakennettu osaksi vuoristoon

Puerto Rico de Gran Canaria

Puerto Ricon loma-alue sijaitsee Gran Canarian eteläosassa noin 20 kilometriä Playa del Inglesistä länteen. Matkaa maanteitse Las Palmasiin kertyy noin 70 kilometriä. Puerto Ricon asukasluku on noin 2600 ja pinta-alaltaan pienehkö alue on tiheään asuttua. Lomakylää suojaavat suuret vuoret joiden yli pilvet pääset kapuamaan vain harvoin ja Puerto Ricon sää onkin saaren aurinkovarmin.

Puerto Ricon rannallaPuerto Ricon ovat löytäneet myöskin lapsiperheet ja tätä ovat varmasti edesauttaneet matalat, vähätuuliset sekä aallonmurtajilla suojatut hiekkarannat. Alueen tiiviistä lounteesta johtuen myöskään kävelymatkat tenavien kanssa eivät muodostu kohtuuttoman pitkiksi. Puerto Ricon palvelutarjonta on keskittynyt laakson perällä sijaitsevaan suuren pääostos keskukseen, jonka lisäksi lomakylästä löytyy vielä useita hieman pienempiä ostoskeskuksia.

Ravintola tarjonta on runsasta ja alueelta  saa niin kiinalaista ruokaa kuin tapastakin. Puerto Ricosta löytyy myöskin tuttua ja turvallista kaipaaville suomalainen ravintola sekä McDonald’s. Yöelämä on rauhallista ja se on keskittynyt pääostos keskuksen ympärille. Yökerhoja on pari kappaletta joten menojalan vipattaessa kannattaa melkeinpä suunnata viereiseen Playa del Inglesiin jossa tarjonta on monipuolisempaa. Harrastusmahdollisuudet ovat Puerto Ricossa melko hyvät. Alueelta löytyy mm. tenniskeskus, minigolf-ratoja, kuntosaleja ja vesipuisto. Rannalta voi lisäksi vuokrata vesiskoottereita tai lähteä kokeilemaan hainkalastusta.

Puerto Ricon asutusta

Copyright © 2014 grancanaria.suomalaisille.com | Yhteydenotot s